Klímaszerelés

Sajnos az építőiparban gyakran olyan kellemetlen meglepetések érheti a megrendelőket amire nem lehet felkészülni, ezért a tervezett munkálatok előtt érdemes tájékozódni a kivitelezők kilétéről, referenciákról, vásárlói tapasztalatokról.

Klíma szerelés előtt gyakran feltett kérdések:

Szeretnénk megválaszolni a kérdéseit, és segítséget adni még a felmérés egyeztetése előtt, hogy döntési helyzetbe hozzuk Önt és minden információt megkapjon tőlünk a várható klímaszerelési munkálatokról.
 

Klíma szerelés ára oldalfali split klímáknál 

 A klíma szerelés alap ára:  3,5 Kw-ig 50.000 Ft +ÁFA
                                            
A klíma szerelés ára tartalmazza

 

Klíma szerelés
 Általános tudnivalók a beszerelésről

 

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a klímaszerelés terén, így segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb klímát.

Tapasztalatunk szerint egy átlagos klímaszerelés munkaideje 4-5 óra. Ez egy egyszerűbb szerelés, ami 3-5 méter csövezést, illetve egy vagy két fal átfúrását jelenti. Általában egy szerelő csapat egy napon két helyszínre szokott kimenni klímát felszerelni és beüzemelni.

Általában az első címen reggel 9 órakor kezdünk, mert ekkor már nem zavarja a lakókat a fúrás és pakolás zaja. A második címre 14 óra körül érkezünk, és 17-18 óra között várható a befejezés.

Amennyire a lehetőségek engedik, a lakók életkörülményeihez igazítjuk a munka menetét, és figyelünk az egyéni házirendre is.

Szeretnék megnyugtatni mindenkit, hogy nem verjük szét a lakást a szerelés alkalmával. A klímaszerelés nem olyan, mint egy lakásfelújítás sitt kupacokkal és tégla törmelékekkel, hanem egy precíz pontos és gyorsmunka! Mi a klímaszerelés után olyan állapotban adjuk át a lakást, hogy egy minimális takarítás is bőven elegendő.
Eddigi ügyfeleink az elvégzett munka után pozitívan csalódtak a várakozásaikhoz képest.

Az általunk szerelt klímákra 5 év garanciát vállalunk! Mivel cégként, számlával dolgozunk, így a garanciát, ügyfeleink szükség esetén érvényesíteni tudják.

Több mint tíz év gyakorlatunk, biztosíték a gyors és pontos, szakmunkára.